Misa AB

Sökes: arbetskonsulent till vår enhet i Kista, Misa Järva

Tillsvidaretjänst, 100 %, inleds med 6 månaders provanställning. Månadslön. Tillträde maj 2017 eller efter överenskommelse.

Vi söker nu en medarbetare för tillsvidaretjänst till vår enhet i Kista, Misa Järva. Tjänsten innebär att du får arbeta med personer som kommer till Misa för att få stöd till arbetslivet. Misa Järva bedriver arbetsinriktad verksamhet för deltagare med psykisk eller social ohälsa samt långtidsarbetslösa som har rätt till arbetsmarknadsåtgärder via Arbetsförmedlingen eller sysselsättning genom socialpsykiatrin.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att stötta personer som av olika anledningar haft svårt att på egen hand etablera sig på arbetsmarknaden. Dina arbetsuppgifter innebär att kartlägga personernas resurser och förmågor för att kunna vägleda och coacha dem närmare ett arbete eller annan sysselsättning.

I dina arbetsuppgifter ingår bl. a. att söka lämpliga arbetsplatser för arbetsträning, praktik och anställning för deltagare samt att kunna ge stöd till och på en arbetsplats.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du kan skapa och behålla relationer med olika arbetsplatser, arbetsgivare och andra nätverk.  En del av ditt arbete blir att ha regelbundna kontakter med både arbetsgivare och våra beställare.

Det är viktigt för oss att du delar vår grundidé om att alla kan delta i samhället och arbetslivet med rätt stöd.

Misa strävar efter att vara kunskapsledande i att ge arbetslivsinriktat stöd. Det innebär att vi satsar på forskning och kunskapsspridning i samhället och det innebär också att du som medarbetare får god tillgång till kompetensutveckling. Hos Misa får du som medarbetare stor möjlighet till eget ansvar och delaktighet i verksamhetens utveckling.

Krav på dig som söker tjänsten

Vi önskar att du har högskoleutbildning som arbetsterapeut, beteendevetare, fysioterapeut, socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har minst 2 års erfarenhet av att handleda personer med funktionsnedsättning, gärna även av att leda grupper. Vi önskar också tidigare erfarenhet av att anskaffa arbetsprövningsplatser och uppföljning av arbetsprövning. Utbildning eller kunskaper i IPS, MI eller Supported Employment är meriterande men inget krav.

Misa är en ansvarstagande arbetsgivare och vi arbetar aktivt med frågor som mångfald, arbetsmiljö och friskvård. Vi ser positivt på de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra organisationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka en ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan! Frågor kan ställas till tf. enhetschef Nalvia Rubio, nalvia.rubio@misa.se, telefon 073-6001484

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/3
Kontakt
  • Nalvia Rubio, 073-6001484
Publicerat 2017-03-15
Sista ansökningsdag 2017-04-10

Tillbaka till lediga jobb